Wasinstructies

Het verzorgen van uw bedrukte kleding is essentieel om de lange levensduur en levendige uitstraling ervan te garanderen. Volg deze wasinstructies om ervoor te zorgen dat uw kledingstukken er op hun best uitzien:

  1. Aparte kleuren: Was gekleurde en wit bedrukte kledingstukken altijd apart om kleuruitloop te voorkomen.

  2. Binnenstebuiten keren: Draai het kledingstuk binnenstebuiten voordat u het gaat wassen. Dit helpt de print te beschermen tegen wrijving en slijtage tijdens de wascyclus.

  3. Zachte cyclus: Gebruik een zachte wascyclus met koud water. Vermijd het gebruik van heet water, omdat hierdoor de afdruk na verloop van tijd kan vervagen.

  4. Mild wasmiddel: Kies voor een mild wasmiddel dat vrij is van bleekmiddel of agressieve chemicaliën. Dit helpt de integriteit van de afdruk te behouden.

  5. Vermijd wasverzachters: Wasverzachters kunnen de hechting van de print aan de stof verzwakken. Bij het wassen van bedrukte kleding kun je ze het beste overslaan.

  6. Luchtdrogen of lage temperatuur: Na het wassen laat u het kledingstuk aan de lucht drogen of gebruikt u de laagste stand van uw droger. Hoge temperaturen kunnen ervoor zorgen dat de afdruk barst of vervaagt.

  7. Vermijd direct strijken: Als strijken toch nodig is, draai het kledingstuk dan binnenstebuiten en gebruik een stand op lage temperatuur. Strijk niet rechtstreeks op de afdruk.

  8. Zorgvuldig bewaren: Vouw het kledingstuk bij het opbergen netjes op om te voorkomen dat het kreukt of de opdruk beschadigt.

  9. Vermijd agressieve chemicaliën: Houd uw bedrukte kleding uit de buurt van agressieve chemicaliën, waaronder bleekmiddel en oplosmiddelen.

  10. Zorgvuldig behandelen: Behandel uw bedrukte kleding met zorg en vermijd ruwe behandeling of overmatig uitrekken.

Door deze wasinstructies te volgen, zorgt u ervoor dat uw direct op het kledingstuk bedrukte kleding jarenlang zijn levendige kleuren en kwaliteit behoudt.

Scroll naar boven