Carcoholic - canvas in 24x36 front 65965584a58c0

Over ons

Het ontstaan Carcoholic

Carcoholic is ontstaan vanuit een gedeelde liefde voor auto’s en een verlangen om die passie te delen met gelijkgestemde individuen. Onze oprichters, een groep fervente autoliefhebbers, kwamen samen met een visie: unieke, hoogwaardige ontwerpen creëren die de essentie van de autowereld vastleggen.

Onze Missie

Bij Carcoholic geloven we in het toevoegen van creativiteit en innovatie in de wereld van autoliefhebbers. Wij streven ernaar om topproducten te leveren die niet alleen de passie voor auto’s vieren, maar ook een statement maken.

Onze Waarden

  • Passie: Wij worden gevoed door een diepgaande liefde voor auto’s en het vakmanschap erachter.
  • Kwaliteit: Wij streven er altijd naar om producten van het hoogste kaliber te leveren die de tand des tijds doorstaan.
  • Community: Wij koesteren de verbinding met onze klanten en collega-autoliefhebbers.

Het Team

Achter Carcoholic staat een team van toegewijde ontwerpers en creatieve geesten, allemaal verenigd door een gemeenschappelijke liefde voor auto’s.

Carcoholic logo
Unieke ontwerpen

Ontdek exclusieve automotive-ontwerpen en selecteer hetgene dat het beste bij uw stijl past!

Carcoholic main header image
Carcoholic - canvas in 24x36 front 6581436553664

Dompel uzelf onder in onze uitgebreide collectie. Of u nu een doorgewinterde autoliefhebber bent of op zoek bent naar het perfecte cadeau voor een autoliefhebber, Carcoholic heeft zeker iets speciaals voor u.

Scroll naar boven