Bestellen en leveren

Bij Carcoholic waarderen we uw tevredenheid en streven we ernaar om een naadloze winkelervaring te bieden. Hier vindt u een uitgebreid overzicht van ons verzend- en leveringsproces:

1. Een bestelling plaatsen:

1.1. Blader door onze website en ontdek ons gevarieerde assortiment kleding, technische artikelen, huis- en woonproducten en meer, allemaal met unieke auto-gerelateerde prints of borduursels.

1.2. Selecteer de artikelen die u wilt kopen en voeg ze toe aan uw winkelwagen.

1.3. Ga naar de afrekenpagina, waar u nauwkeurige factuur- en verzendinformatie moet opgeven.

1.4. Controleer uw bestelgegevens zorgvuldig voordat u de aankoop bevestigt. Zodra u de bestelling bevestigt, ontvangt u een e-mail waarin uw aankoop en bestelgegevens worden bevestigd.

2. Orderverwerking:

2.1. Zodra uw bestelling is ontvangen, begint een team met het verwerken van de door u gekozen artikelen.

2.2. Elk product wordt op aanvraag gemaakt, zodat het speciaal voor u op maat wordt gemaakt. Deze gepersonaliseerde aanpak vermindert verspilling en overproductie en draagt bij aan onze toewijding aan duurzaamheid.

3. Geschatte levertijden:

3.1. Onze geschatte levertijden variëren afhankelijk van uw locatie en de specifieke bestelde artikelen.

3.2. Tijdens het afrekenproces krijgt u een geschatte leverdatum te zien op basis van het verzendadres dat u opgeeft.

3.3. Houd er rekening mee dat de leveringsschattingen niet gegarandeerd zijn en onderhevig kunnen zijn aan onvoorziene omstandigheden, zoals vertragingen bij de vervoerder, douaneafhandeling of ongunstige weersomstandigheden.

4. Verzendopties:

4.1. Carcoholic biedt momenteel verzending aan naar de hier aangegeven regio’s en landen.

4.2. Wij werken samen met betrouwbare vervoerders om een veilige en tijdige levering van uw bestellingen te garanderen.

4.3. De verzendkosten worden berekend bij het afrekenen en zijn voor rekening van de klant, tenzij anders vermeld.

5. Uw bestelling volgen:

5.1. Zodra uw bestelling is verzonden, ontvangt u een e-mail met een trackingnummer en instructies voor het volgen van uw pakket.

5.2. U kunt het trackingnummer gebruiken om de voortgang van uw zending te volgen en realtime updates over de status ervan te ontvangen.

6. Updates van bestelstatus:

6.1. Gedurende het gehele proces houden wij u via e-mail op de hoogte van de status van uw bestelling.

6.2. U ontvangt meldingen in verschillende fasen, zoals orderbevestiging, verzendbevestiging en leveringsupdates.

7. Internationale verzending:

7.1. Houd er bij internationale bestellingen rekening mee dat douanerechten, belastingen en extra kosten van toepassing kunnen zijn, afhankelijk van de regelgeving in uw land.

7.2. Klanten zijn verantwoordelijk voor het betalen van eventuele douanerechten of belastingen die op hun bestellingen worden geheven.

8. Bevestiging van levering:

8.1. Zodra uw bestelling de bestemming bereikt, probeert de vervoerder de bestelling af te leveren.

8.2. Het is belangrijk ervoor te zorgen dat er tijdens de reguliere bezorgtijden iemand beschikbaar is om het pakket in ontvangst te nemen op het opgegeven verzendadres.

9. Vertraagde of verloren pakketten:

9.1. Hoewel we ernaar streven om uw bestelling binnen het geschatte tijdsbestek te leveren, kunnen er zeldzame gevallen zijn waarin de bezorging vertraging oploopt of een pakket verloren gaat tijdens het transport.

9.2. Als u een vertraging ondervindt bij het ontvangen van uw bestelling of vermoedt dat deze verloren is gegaan, neem dan contact op met ons klantenserviceteam en wij zullen de zaak onmiddellijk onderzoeken.

Wij doen er alles aan om uw tevredenheid te garanderen en staan altijd klaar om u te helpen. Als u vragen of opmerkingen heeft over ons verzend- en leveringsproces, neem dan gerust contact op met ons klantenserviceteam.

Bedankt dat u voor Carcoholic heeft gekozen, we kijken ernaar uit om op auto’s geïnspireerde uitmuntendheid bij u thuis te leveren!

Scroll naar boven