Algemene voorwaarden

Welkom bij Carcoholic! Voordat u doorgaat met uw aankoop, verzoeken wij u deze algemene voorwaarden zorgvuldig door te lezen. Door bij ons een bestelling te plaatsen, gaat u akkoord met de volgende algemene voorwaarden:

1. Algemeen

1.1. Carcoholic is een online bedrijf dat kleding, tech artikelen, woonartikelen en meer verkoopt, met unieke auto-gerelateerde prints of borduursels.

1.2. Al onze producten worden speciaal voor u, de klant, gemaakt zodra u een bestelling plaatst. Deze gepersonaliseerde aanpak vermindert de overproductie en helpt ons onze toewijding aan duurzame praktijken te behouden.

2. Bestelprocedure

2.1. Wanneer u een bestelling plaatst, ontvangt u een e-mail waarin uw bestelgegevens en aankoop worden bevestigd. De verwerkings- en productietijd van uw artikel(en) bedraagt doorgaans 3-7 werkdagen.

2.2. Controleer uw bestelling zorgvuldig voordat u deze bevestigt, aangezien er geen wijzigingen kunnen worden aangebracht nadat de bestelling is geplaatst.

3. Levering

3.1. Door ons on-demand productieproces kunnen de levertijden iets langer zijn dan bij traditionele massaproducten.

3.2. Wij zijn afhankelijk van externe bezorgpartners en streven ernaar om uw bestelling zo snel mogelijk te bezorgen. Geschatte levertijden worden tijdens het afrekenproces verstrekt en er wordt een trackingcode aan u geleverd.

3.3. Houd er rekening mee dat de levertijden kunnen variëren op basis van uw locatie en eventuele onvoorziene omstandigheden waarover wij geen controle hebben, zoals het weer of vertragingen bij de vervoerder.

4. Verzending

4.1. Carcoholic biedt momenteel verzending aan binnen de aangegeven regio’s en landen vermeld op onze website.

4.2. De verzendkosten worden berekend bij het afrekenen en zijn de verantwoordelijkheid van de klant, tenzij anders vermeld.

4.3. Klanten zijn verantwoordelijk voor het verstrekken van nauwkeurige verzendinformatie. Carcoholic is niet aansprakelijk voor eventuele vertragingen of leveringsproblemen die voortvloeien uit onjuiste of onvolledige verzendgegevens.

5. Retouren en terugbetalingen

5.1. Omdat elk artikel op aanvraag wordt geproduceerd, accepteren wij geen retourzendingen of ruilingen, tenzij er sprake is van een fabrieksfout of defect aan het artikel.

5.2. Als u een defect of onjuist product ontvangt, neem dan binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling contact op met ons klantenserviceteam, waarna wij het retourproces in gang zullen zetten.

5.3. Om in aanmerking te komen voor terugbetaling of vervanging wegens fabrieksfout, moet het product ongebruikt, ongedragen en in de originele verpakking zitten.

5.4. Carcoholic behoudt zich het recht voor om te bepalen of een product in aanmerking komt voor terugbetaling of vervanging op basis van de fabrieksfoutbeoordeling.

6. Intellectueel eigendom

6.1. Alle ontwerpen, prints en borduursels die op onze producten worden gebruikt, zijn het intellectuele eigendom van Carcoholic en worden beschermd door auteursrecht- en handelsmerkwetten.

6.2. U mag onze ontwerpen, prints of borduurwerk niet gebruiken of reproduceren voor commerciële doeleinden zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Carcoholic.

7. Privacybeleid

7.1. Uw privacy is belangrijk voor ons. Lees ons privacybeleid om te begrijpen hoe we uw persoonlijke gegevens verzamelen, gebruiken en beschermen.

8. Beperking van aansprakelijkheid

8.1. Carcoholic is niet aansprakelijk voor enige indirecte, incidentele of gevolgschade die voortvloeit uit het gebruik van onze producten of website.

9. Toepasselijk recht en jurisdictie

9.1. Deze algemene voorwaarden worden beheerst door en geïnterpreteerd in overeenstemming met de wetten van België, en eventuele geschillen die voortvloeien uit deze algemene voorwaarden zijn onderworpen aan de exclusieve jurisdictie van de rechtbanken van België.

Door een bestelling bij Carcoholic te plaatsen, erkent u en gaat u akkoord met deze algemene voorwaarden. Als u het niet eens bent met enig onderdeel van deze voorwaarden, plaats dan geen bestelling bij ons.

Bedankt dat je voor Carcoholic hebt gekozen! Veel winkelplezier!

Scroll naar boven